Wij willen dat u veilig kunt rijden voor een eerlijke prijs!

Gordelspecialist gelooft in specialisme. Je kunt niet alles van elk vakgebied weten. Wij zijn van mening dat wanneer je op 1 vakgebied de kenner bent je onderscheidend kunt zijn en het beste de klanten kunt helpen. Daarom hebben wij op het gebied van autogordels en veiligheidsgordel verbreding gezocht.

We begonnen met gordelverlengers omdat daar veel vraag naar bleek te zijn. Toepassen van gordelverlengers is zeer divers. Het kan zijn dat uw gordel onbereikbaar is waardoor een verlenger handig kan zijn, maar ook omdat de achterbank vol staat met kinderstoelen.Omdat wij merkten dat er in Nederland geen oplossing geboden werd zijn we zelf op zoek gegaan naar diverse oplossingen en die delen we graag met u op onze website. Vervolgens bleek men ons ook te vinden voor universele autogordels die een stuk goedkoper zijn dan de originele gordels dus hebben we E4 goedgekeurde universele autogordels toegoevoegd aan ons assortiment. Als laatste missende schakel was het vervangen van het gordelband op de bestaande originele autogordel. Hiermee kunnen we vaak alsnog een goedkopere oplossing bieden dan een nieuwe originele autogordel. En mocht bovenstaande nu alsnog allemaal niet passen in de wensen van de klant dan kijken we mee of er ergens via een sloperij een gebruikte gordel te vinden is. Puur als service. Want wij geloven in specialisme. Wij kunnen wij ook maatwerk leveren in alle maten, hoeken en variaties. Hierdoor is echt zo goed als alles mogelijk. Heeft u dus speciale wensen voor speciale voertuigen of wellicht wel helemaal niet voor gebruik in voertuigen maar in bepaalde machines, zo goed als alles is mogelijk.

Kortom: Wij voeren een compleet assortiment met oplossing op het gebied  van gordels voor verschillende voertuigen. Van auto's tot campers en zelfs in Trikes of oldtimers. 

Wij willen u veilig op weg helpen door altijd een passende oplossingen te bieden door onze specialisatie!

 

Camperfixx over De Gordelspecialist

"Wij gebruiken al vele jaren gordels van de Gordelspecialist bij de ombouw van bestelwagens tot camper. We zijn heel tevreden over de snelle levering en het meedenken."

   

 

Wij werken o.a. samen met: