Automatische 2 puntgordel - 1 dag levertijd, Veiligheidsgordel / Autogordel
0 Reviews | Review toevoegen

2 puntgordel / veiligheidsgordel / autogordel met E4 Kwaliteitskeurmerk. RDW goedkeuring. Maatwerk is ook mogelijk, lengtes mannetjes en vrouwtjes kant kunnen op verzoek worden geproduceerd.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 27,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Onderaan deze pagina de bundelset, gordel met receiver

De 2 punt autogordel / veiligheidsgordel is RDW goedgekeurd en zeer makkelijk zelf te plaatsen bijvoorbeeld als derde gordel op de achterbank.
Een 2 punt veiligheidsgordel heet in de volksmond vaak een heupgordel die vroeger vaker voorkwam op de achterbank van auto's. 

De werking van een automatisch 2 puntgordel is niet gelijk aan de werking van een automatische 3 puntgordel. De automatische 2 puntgordel die blokkeerd direct wanneer de spanning van de gordelband af gaat. Om de gordel dan verder uit te kunnen trekken dient deze eerst weer ingerold te worden. De automatische 2 puntgordel is niet geschikt voor een verende basis, omdat bij inveren de gordel strakker gaat zitten. In het geval van een verende ondergrond adviseren wij u een statische heupgordel toe te passen. 

Mannetjes kant lengte: 1.0m
Bandbreedte: 4.8cm
Metalen tong breedte: 21mm

E4 kwaliteitskeurmerk, 2 puntsgordel maatwerk.
Maatwerk is ook mogelijk (mannetjes of vrouwtjes kant kan in lengte opgegeven worden). Mail ons de lengtes die u nodig heeft. Houdt wel rekening met een langere levertijd en we vragen 15 euro extra kosten voor dit maatwerk. Neemt u contact op met ons via het contact formulier, geef het artikelnummer en de juiste lengtes door. Ook kunt u bij het bestellen aangeven dat het om maatwerk gaat, graag bij de omschrijving dan aangeven wat de lengtes dienen te zijn. We geven u dan een schatting van de levertijd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.