Wij willen dat u veilig kunt rijden voor een eerlijke prijs!

Gordelspecialist gelooft in specialisme. Je kunt niet alles van elk vakgebied weten. Wij zijn van mening dat wanneer je goed bent op 1 vakgebied je de klanten het beste kunt helpen. Daarom hebben wij op het gebied van autogordels en veiligheidsgordel verbreding gezocht.

Waarom Gordelspecialist.nl

  • We behandelen elke klant zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Is er iets aan de hand dan lossen we het op.
  • We hebben alles op voorraad in ons eigen magazijn in Zevenaar. Geen dropshipping vanuit China dus. Vandaag besteld tot 16.00 uur is vandaag verzonden en dus morgen binnen over het algemeen. Geen 3-4 weken wachten voordat u het heeft.
  • Enkel kwaliteitsproducten. We hebben immers met veiligheid te maken. Geen rommel maar echt goede producten. 

​We begonnen met gordelverlengers omdat daar veel vraag naar bleek te zijn. Toepassen van gordelverlengers is zeer divers. Het kan zijn dat uw gordel onbereikbaar is waardoor een verlenger handig kan zijn, maar ook omdat de achterbank vol staat met kinderstoelen. Omdat wij merkten dat er in Nederland geen oplossing geboden werd zijn we zelf op zoek gegaan naar diverse oplossingen en die delen we graag met u op onze website. Vervolgens bleek men ons ook te vinden voor universele autogordels die een stuk goedkoper zijn dan de originele gordels, ondertussen leveren wij niet meer alleen de standaard 3 puntgordel maar zijn er diverse modellen leverbaar welke allen een E4 keurmerk hebben. 

Als laatste missende schakel was het
vervangen van het gordelband op de bestaande originele autogordel. Dit is een zeer betaalbare oplossing wanneer uw gordel niet vervangen kan worden door een universele gordel. Daarnaast gaan we dan ook verantwoord om met grondstoffen daar het originele product behouden blijft. 

Indien wij geen oplossing kunnen bieden aan u als klant dan kijken we mee of er ergens via een sloperij een gebruikte gordel te vinden is. Puur als service. Want wij geloven in specialisme. Ook denken wij graag "outside the box", wanneer er in uw voertuig geen standaard gordeloplossing past denken wij graag met u mee over een maatwerkproduct, een gordel op maat. Op het gebied van maatwerk is vaak heel veel mogelijk. Heeft u dus speciale wensen voor speciale voertuigen of wellicht wel helemaal niet voor gebruik in voertuigen maar in bepaalde machines, vraagt het ons

Kortom: Wij voeren een compleet assortiment met oplossingen op het gebied  van gordels voor verschillende voertuigen. Van auto's tot campers en zelfs in Trikes, karts, touringscars of oldtimers.

Wij willen u veilig op weg helpen door altijd een passende oplossing te bieden door onze specialisatie!

Team Gordelspecialist


 

Camperfixx over De Gordelspecialist

"Wij gebruiken al vele jaren gordels van de Gordelspecialist bij de ombouw van bestelwagens tot camper. We zijn heel tevreden over de snelle levering en het meedenken."