Auto gordel verlenger, E4 onderdelen, Verstelbaar type B (25 MM) 5 4
Auto gordel verlenger, E4 onderdelen, Verstelbaar type B (25 MM)
Reviews | Review toevoegen

Gordels te kort? Of zitten de gordels te ver in de bank verwerkt waardoor de kinderen er slecht bij komen? Wij hebben de oplossing voor u. Wanneer geen voorraad kunt u ook een Type E bestellen.

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 23,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gordels te kort? Of zitten de gordels te ver in de bank verwerkt waardoor de kinderen er slecht bij komen? Wij hebben de oplossing voor u. Deze gordelverlenger is vervaardigd uit onderdelen met een europese goedkeuring. Deze gordelverlenger is ideaal wanneer u 3 zit verhogers naast elkaar heeft staan op de achterbank. De kinderen kunnen dan zelf makkelijk de gordel dicht doen. Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen. Er zijn over het algemeen 2 types: Type A is het metalen gedeelte 21 a 22 mm breed en Type B is het metalen gedeelte 25mm breed. Let er bij het bestellen op dat u de juiste kiest. Zie hieronder voor verdere specificaties. 

Technical Specification TYPE B
Wanneer uw metalen gedeelte 25 mm is, dan past de verlenger Type B. Is uw metalen gedeelte 21 of 22 MM dan past Type A.

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Voor welke auto's?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. We waarderen het dat u de moeite hoeft genomen om deze achter te laten. Mede door uw mening kunnen wij onze producten en service verbeteren.

peter -

super service en de gordel verlenger past perfect.

Lisette -

Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service en het meedenken voor een passende oplossing om de gordel te verlengen!

mark -

Is perfect!
Ook een super service

Dries -

Gisteren namiddag besteld en deze voormiddag thuis (in belgië) geleverd! en het past perfect in onze Nissan Micra model 2010!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.