Gordelverlenger, E4 onderdelen, 1 dag levertijd, Staand type D (21mm) gordel verlenger
1 Reviews | Review toevoegen

In 2015 begonnen een aantal automerken andere Gordels te monteren waarop Type A niet past (knop wordt mee ingedrukt). Na lang zoeken hebben we een nieuw product toegevoegd welke wel past.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 29,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In 2015 begonnen een aantal automerken andere Gordels te monteren waarop Type A niet past. Hij druk te knop mee in doordat het metaal al vrij snel breder begint te lopen. Na lang zoeken hebben we hiervoor een geschikte gordelverlenger gevonden welke we als Type C en Type D hebben toegevoegd aan ons assortiment. Deze verlenger past o.a. in de  Ford Mondeo vanaf bouwjaar 2015.

  • Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen
  • ​Doordat deze verlenger rechtop blijft staan is hij altijd binnen handbereik.
  • Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.
Technische specificaties TYPE D

Breedte van het metaal 21MM. De receiver waarin uw origininele gordel klikt kan tot en met 22 MM breed metaal vastklikken, echter een verbreding bovenaan de gordelgesp kan er in tot 35 mm (zie afbeeldingen http://www.gordelspecialist.nl/pasthetinmijnauto). Het mechanisme intern zit iets hoger gemonteerd waardoor deze verlenger universeel is en zelfs past op de positities waar een kort metalen gedeelte gemonteerd zit. Denk aan de middelste positie op de achterbank die vaak op die manier afwijkend is. Maar ook de nieuwe gordel van de Ford Mondeo vanaf bouwjaren 2015.

Kortom deze verlenger is passend voor in ieder geval:
  • Ford Mondeo vanaf 2015
  • Renault Megane buitenste positie achterbank bouwaar 2009 t/m 2015
Voor welke auto's nog meer?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

MEET EERST GOED OP WELKE U NODIG HEEFT, TYPE A, BC, OF D

Wij adviseren u dit product jaarlijks te controleren onder de rubberen hoes, bij foutief gebruik kan er metaalmoeheid optreden en de staalkabel beschadigd raken. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dhr G. Beugels - 15-05-2016 20:35

Hij past in de nieuwe Ford Mondeo, de gewone Type A past niet, maar deze wel! Eindelijk een handige oplossing voor de kinderzit achterin de auto.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.