Gordelverlenger, E4 onderdelen, 1 dag levertijd, Staand type B (25mm) gordel verlenger
9 Reviews | Review toevoegen

Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen en doordat deze verlenger rechtop blijft staan is hij altijd binnen handbereik.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 29,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Let op: dit product is vervangen door Type E >> https://gordelspecialist.nl/gordelverlengerstaandtypee

Gordels te kort? Of zitten de gordels te ver in de bank verwerkt waardoor de kinderen er slecht bij komen? Wij hebben de oplossing voor u. Deze gordelverlenger is vervaardigd uit onderdelen met een europese goedkeuring en is van het type B. Dat houdt in dat de breedte van het metalen gedeelte 25MM is. Er zijn eigenlijk 2 type gordels, Type A: 21 MM en Type B: 25 MM. Deze gordelverlenger is ideaal wanneer u 3 zit verhogers naast elkaar heeft staan op de achterbank. De kinderen kunnen dan zelf makkelijk de gordel dichtdoen.
  • Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen
  • Doordat deze verlenger rechtop blijft staan is hij altijd binnen handbereik.

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Voor welke auto's?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

Wij adviseren u dit product jaarlijks te controleren onder de rubberen hoes, bij foutief gebruik kan er metaalmoeheid optreden en de staalkabel beschadigd raken. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bongaerts - 07-03-2016 07:38

Goede service, snel verzonden. Past prima op de peugeot 307 (2001).

Pieterse - 04-02-2016 21:23

Prima oplossing voor het kunnen vermijden van het gestuntel dat erbij komt kijken als je je kind veilig wilt vastnoeren met de beschikbare lengte van je standaard gordel. Met de gordelverlenger kun je er niet alleen zelf heel gemakkelijk voor zorgen dat je kind goed vastgesnoerd zit in de autostoel zonder je rug te verdraaien, je kind kan nu ook zelf de gordel bedienen. Ideaal!

jaap - 19-01-2016 17:03

Super snelle levering, en ook hier moest de slijpschijf er langs op pas gemaakt te worden in de Iveco bus.

Jantine - 11-01-2016 11:36

Zeer snelle levering. Met een kleine aanpassing (mm van de chroomlaag afvijlen) passen deze verlengers ook in een Chrysler Voyager. Dé oplossing voor drie kinderen op rij op de achterbank!

Martine - 14-12-2015 23:14

Eindelijk de oplossing gevonden voor het gordel probleem met 3 kinderen op de achterbank. We hebben een volkswagen Golf. Perfect. Mijn dochter van 5 kan nu zelf haar riem vastmaken.

Service was ook uitstekend. Ben goed geadviseerd (dame belde mij pro-actief op)om te checken of ik de juiste maat had besteld. Super service vind ik dat.

Erika - 29-06-2015 07:53

Vorig jaar een verlenger type A gekocht voor een Toyota Yaris Hybrid. Nu een type B voor een Toyota Prius Hybrid. Beide verlengers werden zeer snel geleverd, en passen uitstekend. We zijn er zeer tevreden over. Chapeau!

Hilbert - 18-02-2015 18:34

Type B past in Mazda premacy van 2005, moest echter wel wat vijlen om de verlenger pas klaar te maken.

Reactie autogordelverlenger:
Dit klopt inderdaad. In sommige gevallen zijn onze verlengers door de dikke chroomlaag net iets te dik. Dan kan de oplossing, om hem toch passend te krijgen voor de auto, gevonden worden in een laagje chroom verwijderen.

B. Oud - 08-02-2015 16:11

Past niet standaard op een hyundai.
Een klein beetje vijlen aan het aansluitstuk van de autogordel omdat deze geen 25mm maar 26 mm is. Een halve millimeter afvijlen was voldoende. Verder prima product en goede service.

B Oud - 02-02-2015 11:35

Past niet standaard op een hyunday.
Een klein beetje vijlen aan het aansluitstuk van de autogordel omdat deze geen 25mm maar 26 mm is. Een halve millimeter afvijlen was voldoende. Verder prima product en goede service.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 29,95  € 24,95

3 of meer

€ 29,95  € 23,95

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.