Gordelverlenger, E4 onderdelen, 1 dag levertijd, Mini type F gordel verlenger
0 Reviews | Review toevoegen

Gordel slecht bereikbaar? Gordelverlenger Mini is ideaal om de diepliggende gordels beter bereikbaar te maken of om de gordel net iets te verlengen.

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 18,95
€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 20

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In 2015 begonnen een aantal automerken andere gordels te monteren waarop type A niet past. Deze gordelgesp drukt de knop mee in doordat het metaal al vrij snel breder uitloopt. Wij hebben hiervoor een geschikte gordelverlenger in ons assortiment. Is uw gordelgesp breder dan 22mm heeft u Type E of Type F nodig. Wanneer uw gesp 21/22 mm breed is verwijzen wij u door naar Type C of Type D.

  • Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen.
  • Zorg dat uw gordel binnen handbereik is (bijvoorbeeld doordat hij diep tussen de armsteun en de stoel zit. Verleng hem met circa 8 cm.

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Technische specificaties TYPE F

Breedte van het metaal 25MM. De receiver waarin uw origininele gordel klikt kan tot en met 26 MM breed metaal vastklikken, echter een verbreding bovenaan de gordelgesp kan er in tot 35 mm (zie afbeeldingen Past het in mijn auto). Het mechanisme intern zit iets hoger gemonteerd waardoor deze verlenger universeel is en zelfs past op de positities waar een kort metalen gedeelte gemonteerd zit. Denk aan de middelste positie op de achterbank die vaak op die manier afwijkend is.  

In welke auto's kan deze verlenger toegepast worden?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

MEET EERST GOED OP WELKE U NODIG HEEFT, TYPE A OF TYPE BType CType DType E of Type F

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.