Auto gordel verlenger, E4 onderdelen, Mini type C 5 1
Auto gordel verlenger, E4 onderdelen, Mini type C
Reviews | Review toevoegen

Gordel slecht bereikbaar? Gordelverlenger Mini is ideaal om de diepliggende gordels beter bereikbaar te maken of om de gordel net iets te verlengen. Bijvoorbeeld wanneer er een midden armsteun gemonte

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad : 43

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In 2015 begonnen een aantal automerken andere Gordels te monteren waarop Type A niet past. Hij druk te knop mee in doordat het metaal al vrij snel breder begint te lopen. Na lang zoeken hebben we hiervoor een geschikte gordelverlenger gevonden welke we als Type C en Type D hebben toegevoegd aan ons assortiment. Deze verlenger past o.a. in de VW Passat en Skoda SuperB vanaf bouwjaar 2015.

  • Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen.
  • Zorg dat uw gordel binnen handbereik is (bijvoorbeeld doordat hij diep tussen de armsteun en de stoel zit. Verleng hem met 5 a 6 cm.

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Technische specificaties TYPE C

Breedte van het metaal 21MM. De receiver waarin uw origininele gordel klikt kan tot 22 MM breed metaal vastklikken. Het mechanisme intern zit iets hoger gemonteerd waardoor deze verlenger universeel is en zelfs past op de positities waar een kort metalen gedeelte gemonteerd zit. Denk aan de middelste positie op de achterbank die vaak op die manier afwijkend is. Maar ook de nieuwe gordel van de VW, Skoda vanaf bouwjaren 2015.

Kortom deze verlenger is passend voor in ieder geval:
  • VW Passat vanaf 2015
  • Skoda SuperB vanaf 2015
Voor welke auto's nog meer?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).
Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

MEET EERST GOED OP WELKE U NODIG HEEFT, TYPE A, BC, of D

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. We waarderen het dat u de moeite hoeft genomen om deze achter te laten. Mede door uw mening kunnen wij onze producten en service verbeteren.

Van Heck -

Zeer tevreden, aanrader! Perfect geadviseerd, zeer snelle levering.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.