Gordelverlenger, E4 onderdelen, 1 dag levertijd, Mini type B gordel verlenger
7 Reviews | Review toevoegen

Gordels te kort? Of zitten de gordels te ver in de bank verwerkt waardoor de kinderen er slecht bij komen? Wij hebben een verlengstuk voor uw autogordel. Veilig en geleverd vanuit Nederland.

Verzendkosten

€ 5,95 

Verwachte levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 18,95
€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gordels te kort? Of zitten de gordels te ver in de bank verwerkt waardoor de kinderen er slecht bij komen? Wij hebben de oplossing voor u. Gordelverlenger Mini (~8 CM) type B (metalen gedeelte 25MM). Ideaal om de diepliggende gordels beter bereikbaar te maken bij sommige auto’s. Tevens ideaal als de standaard gordel te kort is voor gebruik van bijvoorbeeld een maxicosi.
 

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Technische specificaties TYPE B
Wanneer het metalen gedeelte 25 mm en recht loopt dan past deze verlenger. LET OP: Wanneer uw originele gordelgesp (metalen gedeelte dat in de “receiver” klikt) breder is dan 25mm óf breed uitloopt aan de bovenkant dan past deze verlenger niet! Kies dan voor Type Type A, C  D, E of F.

Voor welke auto's?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen


MEET EERST GOED OP WELKE U NODIG HEEFT, Type A OF Type BType CType DType E of Type F

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Chrissie - 12-11-2015 14:58

De Mini type B past perfect in mijn Deawoo Lanos in combi met een maxi-cosi.

Fijne en snelle service!

Siets - 27-10-2015 16:41

Deze mini-verlenger past precies met de maxi-cosi babyschaal in de Daewo-Kalos.

Snelle service!

Autogordelverlenger.nl - 03-03-2015 16:07

Beste mevrouw Borst,

Het klopt inderdaad dat Type B niet past in de Kia Picanto, helaas zijn de gordels van de Kia 1mm breder waardoor de gordel niet in de verlenger klikt. Wij hebben dit ook op onze site in een lijst aangegeven.

Met vriendelijke groet,
Autogordelverlenger.nl

Borst - 03-03-2015 15:57

Helaas type B past niet in de Kia Picanto.

Lieuwe - 09-02-2015 07:48

Past perfect op de Hyundai I30 van 2011
Mini type B

Arno de Jong - 08-02-2015 16:12

De nieuwe verlenger paste niet gelijk. Het insteekgedeelte van de gordel van onze Kia Picanto was net een millimeter te breed, en ook net te kort. Ik heb 'm een heel klein beetje moeten bijslijpen en nu past het wel.

Harry - 02-02-2015 11:32

Op één van de afbeeldingen van het product op de website staan alle afmetingen. Die klopten haarfijn met de afmetingen van de gordel op de achterstoelen in mijn auto.
Dus toen ik het product ontving kon ik hem zonder probleem in gebruik nemen. Mijn kleinkinderen kunnen nu vanuit het autostoeltje op de achterbank zelf de gordel vastmaken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.