​Helaas zijn wij niet in het bezit van een lijst met voertuigen waarop welke exact past. De breedte van het metalen gedeelte is belangrijk om te bepalen welk Type het in uw geval moet zijn. Ook is het belangrijk om de lengte te beoordelen want is hij korter dan normaal dan kiest u type C, Type D of Type E (daar zit het klik mechanisme hoger in de ontvanger).

Hierbij een uitleg van de verschillende types: 
Type A, t/m 21MM: Metalen onderkant is 21MM breed en de bovenkant (ontvanger) is geschikt voor gordels met een metalen gedeelte t/m 22MM breed.
Type B, t/m 25MM: Metalen onderkant is 25MM breed en de bovenkant (ontvanger) is geschikt voor gordels met een metalen gedeelte t/m 25MM breed.
Type C, t/m 26MM: Metalen onderkant is 21MM breed en de bovenkant (ontvanger) heeft een mechanisme dat geschikt is voor gordels met een metalen gedeelte t/m 26MM breed. Hierin zit het klik mechanisme hoger dan bij Type A en B.
Type D, t/m 26MM: Metalen onderkant is 21MM breed en de bovenkant (ontvanger) heeft een mechanisme dat geschikt is voor gordels met een metalen gedeelte t/m 26MM breed. Hele brede opening voor metaal dat heel snel al breed begint uit te lopen (kort metalen gedeelte. Hierin zit het klik mechanisme hoger dan bij Type A en B.
Type E, t/m 26MM: Metalen onderkant is 25MM breed en de bovenkant (ontvanger) heeft een mechanisme dat geschikt is voor gordels met een metalen gedeelte t/m 26MM breed. Hierin zit het klik mechanisme hoger dan bij Type A en B. De ontvanger is dezelfde als van Type C.
Type F, t/m 26MM: Metalen onderkant is 25MM breed en de bovenkant (ontvanger) heeft een mechanisme dat geschikt is voor gordels met een metalen gedeelte t/m 26MM breed. Hele brede opening voor metaal dat heel snel al breed begint uit te lopen (kort metalen gedeelte. Hierin zit het klik mechanisme hoger dan bij Type A en B.

Mocht er 1 of meerdere niet blijken te passen kunt u ze gewoon retourneren. U kunt ons ook altijd even een foto van uw gordel gesp sturen via Whatsapp (Klik hier om ons een bericht te sturen via Whatsapp of stuur ons een bericht op 085 060 14 50) of per e-mail (klantenservice@gordelspecialist.nl). Dan maken we samen met u een beste inschatting welke in uw situatie de meeste kans maakt om te passen.